Fort Graaf Jan
Graaf Jansdijk 303, 8300 Knokke
verkocht

Omschrijving

NIEUWBOUW VILLA PROJECT "FORT GRAAF JAN" - MOLENSCHAARDE - KNOKKE-HET ZOUTE

Het Project

Als u graag in een exclusieve omgeving woont, dicht bij de zee en de mondaine badplaats Het Zoute, dan is Fort Graaf Jan uw keuze bij uitstek.

Het project omvat acht riante woningen met een woonruimte van 300 tot 400 m², stuk voor stuk luxueus van bouw en inrichting. Rijd binnen langs uw inrijpoort, draai over uw binnenhof en stal uw wagen in het ruime bijgebouw. De oppervlakte van de percelen, bedraagt gemiddeld 700 m², het grootste perceel telt 880 m².

De afwerking met witte natuursteen, de ambachtelijke uitgevoerde houten terrassen en balustrades en de typische dakkapelletjes geven elke woning de uitstraling van de betere villa's. De verdieping boven het bijgebouw, kan u inrichten als gastenverblijf of als studie - en vrijetijdsruimte voor uzelf en uw gezinsleden.

Het landschap voor en achter uw villa is een bij wet beschermd duinengebied waar ooievaars en vele andere trekvogels graag neerstrijken. De gerenommeerde golfclub en het commerciële centrum liggen op wandelafstand.

Ligging

Fort Graaf Jan ligt in het hartje Zoute, niet zomaar een locatie, maar een tot de verbeelding sprekende bestemming. De villa’s van Fort Graaf Jan worden omringd door een select groen gezelschap. Om de hoek vinden we het Koningsbos, de prestigieuze Boslaan en de Royal Zoute Golf Club, de groene oase van het Zoute. Aan de andere zijde wordt de site begrensd door een schitterend natuurgebied. Het duinendecreet biedt de garantie voor een blijvend subliem uitzicht. Parel op de kroon is het vlakbij gelegen Zwin, de groenste luchthaven ter wereld, waar het jaar rond trekvogels landen en opstijgen.

Het Zoute heeft zijn vaste stek veroverd op de internationale lijst van mondaine badplaatsen. Ze verbindt als geen andere plaats de absolute rust van de natuur met de geneugten des levens. Als je van gastronomie, kunst, natuur en winkelen houdt is dit ‘the place to be’.

Concept/Architectuur

Fort Graaf Jan is een woonproject dat zich op alle vlakken onderscheidt van andere projecten. Deze riante nieuwbouwvilla’s met een bewoonbare oppervlakte tussen 300 m² en 400 m² liggen in een besloten cluster van 8 villa’s op een absolute toplocatie. Rij binnen langs uw inrijpoort, draai over uw binnenhof en stal uw wagen in het ruime bijgebouw. Het internationaal vermaarde architectenbureau Arcas, dat ook in Knokke aan de basis lag van een aantal zichtbepalende projecten, gaf hier extra betekenis aan de essentie van de Knokse bouwstijl.

Kwaliteit

U begrijpt het al. Fort Graaf Jan is geen alledaags project. Dit is wonen in de hoogste klasse. Elke villa werd afzonderlijk bestudeerd en vormgegeven tot in het kleinste detail. Wij reserveerden voor u het allerbeste. Alle materialen zijn van hoogwaardige en zeer duurzame kwaliteit. Het blokkader buitenschrijnwerk, de terrassen en de balustrades zijn vervaardigd uit houtsoorten klasse 1. De luxueuze vloerbekleding – in natuursteen, of massieve eiken planken van minstens 15 cm breed – wordt met de grootste zorg geplaatst.


Ref. Model Type Opp. Tuin Slpk. Prijs  

Ligging

Downloads

Neem vrijblijvend contact op

Wenst u meer informatie of het pand te bezoeken? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie. 
Wanneer wij uw aanvraag hebben ontvangen zullen wij verder contact met u opnemen. 


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Immo Venue